ills Lingerie Sneek-Bussum
Zoeken

enquette

Beste mevrouw, U heeft zojuist een aanmeting gehad voor een borstprothese. Wij gaan ervan uit dat u vriendelijk, adequaat en vakkundig geholpen bent. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd langs komen of contact met ons opnemen.

Wil u zo vriendelijk zijn, om voor ons een vragenlijst online in te vullen? Tijdens uw bezoek heeft u een formulier ontvangen waar een code aan is bevestigt waar mee u kunt inloggen op www.semh.nl.

https://www.semh.info/portaal/klantonderzoek


Waarom?

Het doel van de klantervaring is om op een objectieve manier de kwaliteit van het hulpmiddel en de dienstverlening te meten. Met deze informatie kunnen wij als leverancier kwaliteit verbeteren. De SEMH faciliteert dit voor al haar erkende deelnemers.

Privacy

Het invullen gebeurt op een extra beveiligd deel van de website. Het invullen is anoniem en de gegevens zijn niet naar u te herleiden. Uw gegevens worden automatisch verzameld en verwerkt. Wij als leverancier kunnen inloggen op deze site. Wij krijgen het gemiddelde van al onze klanten te zien. Daarnaast kunnen wij ons vergelijken met het totaal van alle andere gecertificeerde leveranciers. Dit is belangrijk voor ons om te weten waarop wij ons op kunnen verbeteren.


Wanneer vult u de vragenlijst in?

Om het effect van het hulpmiddel goed te kunnen beoordelen is het gewenst om het hulpmiddel eerst enkele (ongeveer 3) weken te gebruiken voordat u de vragenlijst in vult. De vragenlijst omvat 16 tot 30 vragen Als u de vragenlijst niet in een keer invult kunt u de code nogmaals gebruiken om de resterende vragen in te vullen. Daarna is de code niet meer bruikbaar.

Hoe meer mensen de vragenlijst invullen des te betrouwbaarder worden de resultaten. Help ons om onze kwaliteit te behouden en waar mogelijk te verbeteren.


Bij voorbaat hartelijk dank.
Team Ills lingerie


Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel