ills Lingerie Sneek-Bussum
Zoeken

Onderhoud en Garantie

ONDERHOUD EN GARANTIE BORSTPROTHESE

ills Lingerie staat garant voor een hoge kwaliteit. Mocht er toch iets zijn dan horen wij dit graag en lossen dit voor u op.                        
 
                                                             
 

WIJ STAAN GARANT VOOR KWALITEIT

Houdt toch rekening met het volgende: 

  • Wanneer u de prothese niet draagt, bewaar hem dan in de meegeleverde verpakking om vormverlies te voorkomen.                                 Dit is tevens uw garantiebewijs.
  • Spoel de prothese regelmatig af met lauw water en cleanser. 
  • Pas op met scherpe voorwerpen zoals ringen en broches. Ook een haal van een katten- of hondenpoot kan uw prothese beschadigen.
    Een dergelijk beschadigde prothese is niet meer te herstellen. Een lichte beschadiging is tijdelijk af te dekken met zachte leukoplast.
  • De levensduur van een prothese is gemiddeld 2 jaar. De vergoeding van een borstprothese valt in de basisverzekering en wordt altijd vergoed door uw verzekeraar. Bij de meeste zorgverzekeraars heeft u daarom recht om éénmaal in de 2 jaar uw prothese te vervangen. Mocht u binnen deze periode problemen ondervinden door slijtage of maatverandering dan is tussentijdse vervanging met goedkeuring van uw verzekeraar mogelijk.

KLACHTAFHANDELING

Wij zullen er alles aan doen om uw klacht op te lossen. Mocht u ondanks onze goede zorgen niet tevreden zijn over de door ons afgehandelde klacht dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke klachtencommissie, een onderdeel van vereniging Orthobanda. Vereniging Orthobanda is bereikbaar via:

Secretariaat Orthobanda
Postbus 405
3100 AK Schiedam

Als de Klachtencommisie er niet in slaagt uw klacht tot tevredenheid van betrokken partijen op te lossen dan kan de klacht worden voorgelegd bij het secretariaat van de SEMH. In dat geval is er sprake van een geschil. U kunt de SEMH –bij voorkeur- schriftelijk bereiken via:
 
Secretariaat Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen (SEMH)
Postbus 526
2400 AM  Alphen aan den Rijn
 
Telefoon: 0172 414814
Fax: 020  524 8118
E-mail: info@semh.info 

AFSPRAAK ADVIES BORSTPROTHESE(S)

Dit kan heel eenvoudig via de onderstaande knop. Maak een keuze bij type afspraak voor "Protheseafspraak"

 


BELLEN KAN NATUURLIJK OOK!

Winkel Bussum Tel 035 6912848
Winkel Sneek Tel 0515 412830

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel