ills Lingerie Sneek-Bussum
Zoeken

Maryan Mehlhorn

Stijlvolle badmode collectie 2017 van Maryan Mehlhorn

Maryan Mehlhorn staat voor stijl, design, en topkwaliteit. De ontwerpen zijn van minimalistisch tot extravagant. Bij de productie wordt precies gekeken waar op het lichaam welke print moet komen zodat het badpak of de bikini zo flatteus mogelijk is. Niet zo raar dus dat dit merk ook al jaren lang de best passende cups en mooist gesneden badkleding verkoopt. Dé kwaliteit staat bij Maryan Mehlhorn boven alles.


Maryan Mehlhorn staat voor perfecte pasvorm

Maryan Mehlhorn besteed veel aandacht aan de juiste pasvorm in cupmaten. Een goed passend beha is belangrijk, dat wil je toch ook bereiken met een bikini of badpak? Maryan Mehlhorn is specialist op het gebied van cupmaten in de badmode. Met gebruik van verstevigende stoffen en een goede verhouding maakt Maryan goede passende badpakken en bikini’s in de kleine en grote cupmaten. Van C-D-E of F cup wordt meer materiaal gebruikt zoals zijdelingse borststeunen, rugversterking, voering in de cup en gevulde bandjes. Hoe groter de cupmaat, hoe meer materiaal wordt gebruikt om jou bikini of badpak goed passend, stevig en comfortabel te maken.

Beste materialen voor badkleding van Maryan Mehlhorn

Voor badkleding van Maryan Mehlhorn worden veel verschillende varianten vezels gebruikt in combinatie met elastane. Polyamide versterkt met elastische materialen is het belangrijkste materiaal voor badkleding. Polyamide is vormvast, scheur- en slijtvast, licht en het droogt snel. Een pareo, strandjurk, strandblouse of shirt wordt gemaakt van polyester, katoen, zijde, viscose of linnen. De geïntegreerde beugels in badpakken of bikini’s zijn afgewerkt met een gladmakende lak en de uiteinden van de beugels zijn voorzien van kunsthars om te voorkomen dat de beugels door de stof heen prikken. Mayan Hehlhorn heeft een goede stevige pasvorm voor de grotere cupmaten. Beschikbaar in de maten 36 t/m 44 en cupmaat B t/m G.

Wilt u Maryan Mehlhorn badkleding voelen en passen in onze winkel?

Wilt u Maryan Mehlhorn badkleding zien en voelen of deskundig advies in één van onze winkels in Bussum of Sneek? Met onze service "RESERVEER IN WINKEL" kunt u ook producten online reserveren zonder direct te betalen en in onze vestiging ophalen.

Reserveren gaat zeer eenvoudig:
1. Bij keuze product kiest u “Reserveer in Winkel” in plaats van “Bestel nu”.
2. Geef bij het invullen van uw gegevens aan op welke datum en bij welke vestiging u het product wilt ophalen.
3. Wij nemen contact met u op wanneer het artikel klaar ligt in de winkel zodat u nooit voor niets komt.

Op dit moment staan er geen producten van het merk Maryan Mehlhorn in ons assortiment.

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel