ills Lingerie Sneek-Bussum
Zoeken

Freya

Freya

Badkleding collectie 2019 van Freya Badmode

De Freya badmode collectie bestaat uit bikini’s met grote cup-maten tot K en perfect passende cups. Kenmerkend zijn de mooie jeugdige designs en goed passende slips.
 

Freya badkleding stoffen langer bestand tegen zwembad chemicaliën

Freya badmode wil dat de zwemkledij er goed blijft uitzien. Daarom gebruiken ze duurzaam maar comfortable Xtra Life lycra. Een stof die tien keer langer bestand is tegen zwembad chemicaliën dan onbeschermd elastan. Bovendien zijn er heel wat slimme details zoals gevoerde cups voor extra ondersteuning. Voor de Active collectie gebruiken we Sensitive stoffen die zeer goed bestand zijn tegen chloor zodat ze hun vorm niet verliezen. In vergelijking met standaard nylon of elastan droogt de Sensitive stof ook 50% sneller.

FREYA LINGERIE; DESIGN, KLEURRIJK EN KWALITEITS LINGERIE VOOR VROUWEN MET EEN MAATJE MEER

Freya lingerie wordt ontworpen en geproduceerd door Eveden Limited. Mooie kleuren en designs voor een maatje meer.
De visie van Freya is eenvoudig: goed passende en mooie lingerie maken die elke vrouw verdient. Dit vinden wij bij Ills Lingerie ook erg belangrijk. Bij Freya lingerie verdient u het beste van 2 werelden. Waarom zouden de pasvorm en stijl elkaars vijanden moeten zijn enkel omdat u een grotere cupmaat draagt? Freya lingerie is passioneel gemaakt, de perfecte pasvorm en lingerie die er schitterend uitziet!


Materiaal gebruik

door Freya lingerie alleen het allerbeste is goed genoeg voor Freya liefhebbers. Daarom zijn de meeste van hun stoffen afkomstig uit Europa. Bovendien worden de schouderbandjes uitgebreid getest en worden voor elk model andere beugels gekozen. De producten van Freya moeten er niet alleen goed uitzien, ze moeten ook steun en flexibiliteit bieden voor grotere cupmaten.


Pasvorm

Pasvorm is alles. Zodra een collectie goedgekeurd is, doet Freya er tot 5 maanden over om de maten helemaal perfect te krijgen. Ze passen de beha's op echte vrouwen, niet op poppen. En pas nadat ze de patronen eindeloos aangepast hebben, ze hebben gemeten en opnieuw gemeten en ze prototypes hebben gemaakt van elke cupmaat, gaat het ontwerp in productie.


Design

Modellen die uw vormen accentueren. Designs die u ongelofelijke ondersteuning geven en er schitterend uitzien. Er kruipt veel werk in elk Freya product. Freya wil dat vrouwen zich fenomenaal voelen. Freya wijdt zich sinds 1998 aan deze missie en sindsdien heeft het ene geweldige idee tot het andere geleid. Nieuwe modellen, nieuwe lingerie, zwemkledij met bh maten, sportondergoed.

Kom voor het juiste advies bij ons in de winkel in Bussum of Sneek. Heeft u een vraag of de beschikbaarheid van een bepaald type of maat? Neem contact op via het contactformulier.

Op dit moment staan er geen producten van het merk Freya in ons assortiment.

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel