ills Lingerie Sneek-Bussum
Zoeken

Pip Studio

Pip Studio

Frisse vrolijke collectie Pip Studio

Vanaf het voorjaar 2016 is bij Ills Lingerie het merk Pip Studio verkrijgbaar. PIP ontwerpt producten die ze zou willen kopen als zij ze kon vinden, wat meestal niet het geval is. Haar visie op ontwerpen van haar hand is eigenlijk heel eenvoudig, praktisch en recht doorzee; ‘als ik een product maak, moet het zo goed zijn dat ik het zelf zou willen houden, of wanneer ik het aan een vriend of familie lid schenk, het een stukje blijdschap en vreugde geeft. Als deze emotie er niet is, kan het geen echt PIP product zijn’.
 

Happy products van Pip Studio

Alle producten van PIP moeten aan haar motto voldoen;

‘Happy products for Happy People’.

PIP haalt haar inspiratie uit alledaagse gebeurtenissen, die heel gewoon lijken, maar wanneer ze op de keper beschouwd worden, eigenlijk van een bijzondere schoonheid zijn. Pip’s handschrift wordt gekenmerkt door een warme en haast intieme ‘touch en feel’, vaak is het een mix en match concept met gelaagde dessins met een scherp oog voor kleine details en speciale afwerkingen, gecombineerd met een subtiel kleuren pallet. Bovendien staat een product nooit op zichzelf, het is steevast onderdeel van een breder concept.
 

Pip Studio mix en match concept

Een leuk hip en trendy merk met mooie dessins waar je vrolijk van wordt! Losse broeken en tops, nachthemden en bijpassende badjassen. Kom snel passen in onze winkel in Bussum of Sneek, de koffie staat klaar!

Wij hebben er voor gekozen om de jonge frisse Pip Studio collectie alleen in onze winkels in Bussum of Sneek te verkopen en niet online. Komt u in een van onze filialen in Bussum of Sneek dit vrolijke merk Pip Studio ervaren op uw huid!

 
Op dit moment staan er geen producten van het merk Pip Studio in ons assortiment.

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel