ills Lingerie Sneek-Bussum
Zoeken

Hanro

Hanro

Hanro nachtmode en ondermode

Ook voor het voorjaar en de zomer van 2019 hebben wij van Ills Lingerie een mooie nacht en huis mode collectie van Hanro samengesteld.
 

Hanro luxe uit Zwitserland

Hanro een Zwitsers merk maakt al 130 jaar lang werelds mooiste lingerie, nachtkleding en loungewear. Jarenlange savoir-faire gecombineerd met technologische innovaties en eigentijdse stijl staan voor het merk synoniem met subtiele luxe en natuurlijke elegantie. Uitzonderlijke materialen vervaardigd met de nieuwste technologie brengen ongelooflijk luxe producten voor mannen en vrouwen in bijna 50 landen. Het merk, opgericht door de Zwitserse ondernemers Albert Handschin en Carl Ronus, wordt bijna uitsluitend in Europa geproduceerd. Vele VIPs zoals Nicole Kidman, Sharon Stone, Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Jane Fonda, en zelfs George Clooney en Bruce Willis hebben gekend dragen Hanro producten in hun tijdloze stijl met onberispelijke details.

Komt u ook de luxe van een Hanro nachtjapon, Pyama of hemdje ervaren in 1 van onze winkels in Het Gooi of Friesland!

Wij hebben er voor gekozen om de Luxe Hanro collectie alleen in onze winkels in Bussum of Sneek te verkopen en niet online. Komt u in een van onze filialen in Bussum of Sneek deze luxe van Hanro ervaren op uw huid!

 
Op dit moment staan er geen producten van het merk Hanro in ons assortiment.

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel