ills Lingerie Sneek-Bussum
Zoeken

Roidal

Perfecte pasvorm

Alle prints en dessins worden door het Spaanse bedrijf ROIDAL zelf ontwikkeld. De grote range van modellen zorgt er voor dat alle vrouwen met elk figuur of maat binnen de collectie kunnen slagen ongeacht de leeftijd. De mooi vallende draparieën verhullen de oneffenheden van de huid.
 

Mooie Accessoires

ROIDAL maakt ook een grote range bijpassende artikelen zoals pareos, jurkjes, tops , rokken, pantalons, tassen en allerlei anderen zaken.

Beste kwaliteit

Het dragen van badkleding van ROIDAL zorgt voor een elegant en gedistingeerd uiterlijk. Dit, samen met uitsluitend het gebruik van de beste kwaliteit van de gebruikte materialen, zorgt ervoor dat ROIDAL voldoet aan de hoogste kwaliteit eisen die door de klanten van Ills Lingerie mag worden gesteld.
Dit alles is wat ROIDAL jaarlijks maakt tot een van de internationale topmerken in badkleding design. Vergrijgbaar in de maten 36 t/m 50.
 

Wilt u Roidal badkleding voelen en passen kom naar één van onze winkels.

Wij hebben er voor gekozen om Roidal Bikini's en badpakken niet on-line te verkopen. Kom voor het juiste maat advies naar onze winkel in Het Gooi of Friesland. Onze verkoop specialistes staan voor u klaar met het juiste advies. Website: https://www.ills.nl/Roidal-badmode.html
Op dit moment staan er geen producten van het merk Roidal in ons assortiment.

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel