ills Lingerie Sneek-Bussum
Zoeken

Soak_wastip

 

Wastip.

 

Was je favoriete lingerie en badgoed zonder uitspoelen met het nieuwe merk SOAK.

Soak is de moderne manier om jouw favoriete kledingstukken te wassen en op te frissen. Zijn zachte formule zonder spoeling is geschikt voor zowel hand- als machinewas.

Dankzij de ecologische formule op basis van bio-afbreekbare, plantaardige en duurzame ingrediënten is Soak niet alleen zacht voor je was, maar ook voor moeder natuur. Zelfs de recycleerbare fl essen en labels zijn gemaakt met respect voor het milieu. Het product is bovendien fosfaat –en kleurstofvrij.

 

Soak blinkt ook uit door z’n unieke spoelvrije wasmiddel dat weinig schuimt. Het voordeel hiervan is dat je je kledingstuk niet meer hoeft uit te spoelen om de zeep te verwijderen. Louter het kledingstuk een 15-tal minuten laten inweken « does the trick ». Tijdens het inweken worden het vuil en de geurtjes geabsorbeerd en vastgehouden door en in het water. Voor 1 kledingstuk of 1 setje voeg je één theelepel Soak wasproduct toe aan 3 of 4 liter koud water en « let it soak ». Tip: lingeriesetjes dienen best wel samen gewassen te worden om een gelijke kleur te behouden.

 

Soak is verkrijgbaar in 5 verschillende parfums.

 

Er bestaat ook een geurloze variant Scentless. De geuren zijn één voor één licht, verfijnd en modern. Ze zijn zodanig ontwikkeld om het wasgoed aangenaam en langdurig fris te doen ruiken.

Het Soak wasmiddel bestaat in twee formaten. Met de grote fles doe je ongeveer 75 wasbeurten. Het kleinere travel formaat, erg handig om mee te nemen, is goed voor zo’n 18 wasbeurten.
If you love it, Soak it!

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel