ills Lingerie Sneek-Bussum
Zoeken

Routebeschrijving ills Lingerie Bussum


ROUTEBESCHRIJVING ILLS LINGERIE WINKEL BUSSUM

Klik op de kaart vul uw adresgegevens in of bekijk hier de routebeschrijving.

 

Parkeren kunt u bij ons tot aan de deur. Wij zijn zeer goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Vanaf richting Amsterdam over de A1: Afslaan bij afrit 7 Bussum, aan het eind van de afrit linksaf volg bord richting bussum, rechtsaf over het viaduct is meteen de Huizweweg, volg de Huizerweg, bij de rotonde rechtdoor na ca 150m aan de rechterkant is onze winkel.

Vanaf richting Eindhoven Utrecht, enz via de A27 en de A1: Op de A27 neemt u de afrit naar de A1 richting Amsterdam -
op de A1 afslaan bij afrit 7 Bussum. De afrit rechtdoor over het viaduct daar begint direct de Huizerweg, volg deze als boven beschreven.

Vanaf richting Amersfoort A1: Op de A1 richting Amsterdam afslaan bij afrit 7 Bussum. De afrit rechtdoor volgen en verder zoals als boven beschreven.

Vanaf richting Leeuwarden, Lelystad, Almere A6: Op de A6 richting Amsterdam, Volg na 11 km op knooppunt Muiderberg de A1 richting Amersfoort, op de A1 afslag 7 Bussum, aan het eind van de afrit linksaf volg bord richting Bussum, rechtsaf over het viaduct is met een de Huizerweg, volg de Huizerweg bij de rotonde rechtdoor na ca 150 vindt u onze winkel.

Vanaf Hiversum, Weesp, Loosdrecht, enz: Vanaf de watertoren (bij afslag Hilversum Weesp) borden Bussum volgen. Bij de eerste rotonde rechtsaf, de volgende roton de rijden dit is de Laarderweg- de Laarderweg volgen tot de volgende rotonde hier gaat u rechtsaf de Huizerweg op, onze winkel vindt u na ca 150m aan de linkerhand.

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel