ills Lingerie Sneek-Bussum
Zoeken

Pill

Pill

Pill nachtmode 2016

Pill nachtkleding laat een modern warm kleuren pallet zien. Prints in vele varianten. Hoogwaardige materialen zoals katoen interlock, Brushed Jersey en Modal.
  • Interlock heeft een soortgelijk glad uiterlijk aan beide zijden van de stof. De stof is wat dikker, sterker en minder elastisch, daardoor komt het meer in de buurt van een geweefde structuur.
  • Brushed jersey - Jersey is een machinaal gefabriceerde stof. Jersey is geen echte stofsoort, maar een verzamelnaam voor een groep stoffen met een bepaalde breibinding. Echte jersey is gebreid in de rechts-links binding. De stof ziet er uit als heel fijn breiwerk en heeft ook de voor breisels normale elastische structuur in breedterichting, wat het dragen van jersey nachtmode comfortabel maakt.
  • Modal de modalvezel is een kunstmatige vezel uit natuurlijke grondstoffen in dit geval cellulose. Het doel was om met deze nieuwe vezel de eigenschappen van katoen zo veel mogelijk te benaderen. Om dit te bereiken moest het spinproces aangepast en cellulose met een hoge polymerisatiegraad gebruikt worden. Meestal wordt hiervoor cellulose uit beukenhout genomen. Het resultaat is een vezel die vergeleken met viscose een hogere sterkte, rek heeft. Verdere voordelen zijn een snelle vochtopname en een zeer goede aanverfbaarheid. Krimp en kleurechtheid komt overeen met katoen.

Pill nachtkleding is nachtmode voor alle dag. Voor de klassieke vrouw. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Pill is de specialist voor kwalitatief hoogwaardige nachtkleding. van maat 38 tot 54.

Wij hebben er voor gekozen om de Pill collectie alleen in onze winkels in Bussum of Sneek te verkopen en niet online. Komt u in een van onze filialen in Bussum of Sneek de mooie Pill collectie bekijken? 

Op dit moment staan er geen producten van het merk Pill in ons assortiment.

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel