ills Lingerie Sneek-Bussum
Zoeken

Calida

Calida Nachtmode en Bodywear

Living traditions is het uitgangspunt van de Calida Bodywear collectie voor het komende seizoen. Natuur & cultuur zijn continue terug te vinden in het kleurgebruik en de details. In de nieuwe katoen/zijde stijl zijn al deze kenmerken krachtig neergezet: het geraffineerde kant, de prachtige kwaliteit en de zachte kleuren.

Zwitsers katoen bij Calida

Bij de nachtmode van Calida is voor het draagcomfort oa gebruik gemaakt van Zwitsers katoen. Heldere kleuren en zachte details geven de warme uitstraling die je verwacht van Calida. Het basisprogramma heeft een mooie update gekregen met de toevoeging van een 100% katoenen stijl. Kwaliteit en eenvoud zijn hierbij de steekwoorden.

Verkrijgbaar bij Ills Lingerie Bussum of Sneek. Calida behoort bij ills Lingerie in de top tien van bijzondere geselecteerde merken. Dit houd in dat er altijd een slip en nachtkleding in elke maat op voorraad is in de winkel.

Reserveer online Calida zonder te betalen

Wilt u onze Calida collectie zien en voelen of deskundig advies in één van onze winkels in Bussum of Sneek? Met onze service "RESERVEER IN WINKEL" kunt u ook producten online reserveren zonder direct te betalen en in onze vestiging ophalen.

Reserveren gaat zeer eenvoudig:
1. Bij keuze product kiest u “Reserveer in Winkel” in plaats van “Bestel nu”.
2. Geef bij het invullen van uw gegevens aan op welke datum en bij welke vestiging u het product wilt ophalen.
3. Wij nemen contact met u op wanneer het artikel klaar ligt in de winkel zodat u nooit voor niets komt.


Op dit moment staan er geen producten van het merk Calida in ons assortiment.

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel