ills Lingerie Sneek-Bussum
Zoeken

20 jaar Ills Lingerie, supertrots!

ALS KLEIN MEISJE, IK WAS EEN JAAR OF TWAALF, WIST IK HET AL ZEKER: IK WILDE ‘MET BH’S WERKEN’.


IK VOND DAT TOEN AL ZÓ MOOI, LINGERIE. MIJN GROOTSTE DROOM WAS HET BEGINNEN VAN EEN EIGEN LINGERIEWINKEL. IN HET PANDJE IN SNEEK WAAR DE MODEWINKEL VAN MIJN TANTE ZAT, KON IK LATER MIJN EIGEN ZAAK STARTEN.

Lees verder onder de afbeelding
ingrid 20 jaar ills lingerie supertrots

,,Wat moet zo’n jong meisje met al die oude vrouwen?”


Mijn eerste stageplek, een paar jaar later, moest dus wel bij Hunkemöller in Leeuwarden zijn. Alie werkte daar in die tijd en die zei, lachend: ,,Wat moet zo’n jong meisje met al die oude vrouwen?” ,,Ik vind dat zo mooi”, antwoordde ik. ,,Als je dat over een jaar nog steeds zo voelt, dan mag je terugkomen” was Alie’s antwoord en dat was het begin van mijn carrière in de ondermode.
 

Droom wordt werkelijkheid

Twintig jaar geleden stopte mijn tante met haar modezaak in Sneek en kreeg ik, samen met mijn moeder Siepie, de kans om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Ik had ondertussen de School voor Detailhandel afgerond en bij de Livera in Utrecht een leuke baan gevonden. Wat ik ook vond in Bussum, waar ik woonde, was de liefde van mijn leven. Zo’n acht jaar na de start van ills Sneek kwam er in Bussum de prachtige lingerie winkel ‘La nouvelle Lingerie’ te koop. Dat is nu twaalf en een half jaar geleden. En zo zijn, in het kort, de beide ills Lingerie winkels tot stand gekomen.


En nu zijn we 20 jaar later. Ik ben ondertussen gehuwd en trotse moeder van twee zoons. Mijn moeder is een jaar of vijf geleden met pensioen gegaan, maar oude liefde roest nooit. Ze helpt heel soms nog even mee. Door op te passen of door juist even op de winkelvloer te staan. Uiteraard heeft zij ook bijgedragen aan deze uitgave.
 

Het állermeest supertrots op het team

Eigenlijk kan ik wel zeggen dat iedereen ontzettend meehelpt en meedenkt. Ik ben supertrots op mijn man, mijn jongens, moeder, vader, buurtjes en vrienden én mijn zusje. Ik ben ook supertrots op het feit dat ills Lingerie twintig jaar bestaat en dat we dat het hele komende jaar met onze fantastische klantenkring gaan vieren. Maar ik ben wel echt het állermeest supertrots op het team.

Het is een hecht team met weinig verloop. In Bussum werkt één van de verkoopsters al dertig jaar in de winkel en in Sneek staat de hoogste teller op vijftien jaar. De laatste vier vaste medewerkers die er bij zijn gekomen zijn ook alweer vier jaar in dienst en de groep daartussen zo rond de tien tot dertien jaar.
 

Je moet echt álles kunnen

Het is me nogal wat hoor, werken bij ills. Je moet echt álles kunnen. De webshop beheren, orders en goederen verwerken, voorraden bijhouden, klanten adviseren, op Facebookposts reageren, de coupeuse aansturen, weten welke klant welke bh als laatste heeft besteld, vakkennis bijhouden. Zonder mijn fantastische team was deze prachtige bijlage niet verschenen. Zonder hen had ills misschien wel helemaal geen 20-jarig jubileum kunnen vieren!

Twintig jaar ills Lingerie is iets om supertrots op te zijn en dat gaan we vieren. Met acties en gezelligheid, in een prachtige winkel. Dus:

Lees ook 

20 JAAR ILLS LINGERIE, SUPERTROTS!

20 JAAR ILLS LINGERIE, MOET GEWOON ECHT GOED

20 JAAR ILLS LINGERIE, KWALITEIT IS MEER WAARD

20 JAAR ILLS LINGERIE, TIPS VOOR FEESTOUTFIT

20 JAAR ILLS LINGERIE, BEENMODE

20 JAAR ILLS LINGERIE, MANNENONDERGOED

20 JAAR ILLS LINGERIE, BORSTEN OP ALLERMOOIST

20 JAAR ILLS LINGERIE, EERLIJK HANDELEN

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel