ills Lingerie Sneek-Bussum
Zoeken

20 jaar ills lingerie, mannenondergoed

HET IS AL GEZEGD: OOK HET MANNEN- ONDERGOED IS IN SNEEK MEEVERHUISD NAAR HET PAND VAN ILLS LINGERIE. IN BUSSUM ZULLEN SOMMIGEN ZICH NOG KUNNEN HERINNEREN DAT HET EERDER OOK BIJ ILLS VERKRIJGBAAR WAS. HET MANNENONDERGOED IS TERUG VAN WEGGEWEEST!


Het zal niet het meest besproken onderwerp onder mannen zijn: ondergoed. Toch hebben mannen vaak wel een uitgesproken mening over wat zij lekker vinden zitten.

De klassieke slip, een stoere, loszittende boxershort of juist de modernere versie van een boxer. Met kortere pijpjes en een strakkere fit is deze zeer geschikt voor onder bijvoorbeeld een skinny fit jeans. Ook voor heren zijn er naadloze shorts.


 

Merken

Voor veel mannen is juist het merk belangrijk. ills heeft verschillende merken in huis voor iedere man. Het exclusievere Hom, het stoere en sportieve Calvin Klein en Mey en voor de man die daar net tussenin zit. En bij ondergoed gaat het natuurlijk niet alleen over onderbroeken. Een fijn ondershirt of hemd dat absorberend werkt en een goede sok zijn net zo belangrijk voor een mannenlijf als een goedpassende bh of een liftende panty voor het vrouwenlijf.

 

Materiaal en pasvorm

Denk bij het uitzoeken van nieuw ondergoed ook eens buiten de merken om en ga uit van welk materiaal, welke pasvorm en welke kwaliteit voor jou belangrijk zijn. Goede katoen, micro modal slips bijvoorbeeld, dragen veel fijner dan de synthetische micromodellen. En met de herfst en winter voor de deur zijn warmte en comfort weer net even iets belangrijker.

 

 

Lees ook 

20 JAAR ILLS LINGERIE, SUPERTROTS!

20 JAAR ILLS LINGERIE, MOET GEWOON ECHT GOED

20 JAAR ILLS LINGERIE, KWALITEIT IS MEER WAARD

20 JAAR ILLS LINGERIE, TIPS VOOR FEESTOUTFIT

20 JAAR ILLS LINGERIE, BEENMODE

20 JAAR ILLS LINGERIE, MANNENONDERGOED

20 JAAR ILLS LINGERIE, BORSTEN OP ALLERMOOIST

20 JAAR ILLS LINGERIE, EERLIJK HANDELEN

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel