ills Lingerie Sneek-Bussum
Zoeken

20 jaar ills lingerie, eerlijk handelen

ILLS LINGERIE HECHT GROTE WAARDE AAN EERLIJK HANDELEN. HET TEAM VINDT HETBELANGRIJK OM TE WETEN OF DE PRODUCTEN VERANTWOORD GEMAAKT WORDEN EN VAN EEN OPTIMALE KWALITEIT ZIJN. OOK HOUDT ILLS LINGERIE VAN NATUURLIJKE STOFFEN EN MATERIALEN DIE OP EEN VERANTWOORDE MANIER GEMAAKT WORDEN.


 

Hanger retour beleid

Zo heeft het merk Mey een hangerretour beleid. Hangers die terug worden gebracht worden hergebruikt. De firma Rosch heeft een stuk land waar op een duurzame manier katoen wordt geteeld en zo zijn er meer voorbeelden te noemen. ills Lingerie vind het fijn te weten dat al haar merken een bijdrage leveren aan een toekomst voor onze planeet en goed zijn voor elkaar.
 

Gerust hart

Alleen maar een goed product leveren is niet voldoende, er is meer voor nodig om een goede partner te zijn. Zo heeft ills Lingerie bijvoorbeeld producten in de winkel die volledig biologisch afbreekbaar zijn, zoals nachtkleding en zeep. Zo draagt iedereen zijn steentje bij. Dit alles zorgt er voor dat het voltallige team met een goed gevoel achter de merken en producten staat en met een gerust hart kan adviseren.
 

TIP 1

Was je beugel bh altijd in een waszak. Niet eens zozeer voor de vorm van de bh, meer voor de machine. Als de beugel in de machine komt, is je machine hoogstwaarschijnlijk stuk

 

TIP 2

Tip je vriendin met een waardebon van ills Lingerie of geef haar het voucher voor een gratis pasadvies zonder aankoopverplichting.

Ga naar het contactformulier en vul "waardebon 5 euro 20 jaar ills" in.

 

TIP 3

Nog een wastip: gebruik niet teveel zeep en biologisch afbreekbare zeep is het beste. Zeep breekt elastiek af, en er zit veel elastiek in bh’s. Het is heel belangrijk, omdat het stevigheid geeft, zonder strak aan te voelen of te knellen.

 

TIP 4

Bewaar je bh’s in hun oorspronkelijke vorm; vouw ze bijvoorbeeld niet in elkaar. Je kunt ze achter elkaar in een la of op elkaar leggen om ruimte te besparen. Een bh hangend bewaren kan heel makkelijk door hem aan de bandjes aan een kleinere hanger te bevestigen. Zo houd je de vorm langer goed.
 

TIP 5

Spoel badkleding bij voorkeur goed uit. Laat het niet in een sopje staan en was het zo nu en dan, niet na ieder gebruik. Het spoelprogramma op je wasmachine kan uitkomst bieden, maar op de hand onder stromend water kan natuurlijk ook. Ook voor badmode geldt: zolang het elastiek goed blijft, blijft het badpak of de bikini langer mooi.

 

Lees ook 

20 JAAR ILLS LINGERIE, SUPERTROTS!

20 JAAR ILLS LINGERIE, MOET GEWOON ECHT GOED

20 JAAR ILLS LINGERIE, KWALITEIT IS MEER WAARD

20 JAAR ILLS LINGERIE, TIPS VOOR FEESTOUTFIT

20 JAAR ILLS LINGERIE, BEENMODE

20 JAAR ILLS LINGERIE, MANNENONDERGOED

20 JAAR ILLS LINGERIE, BORSTEN OP ALLERMOOIST

20 JAAR ILLS LINGERIE, EERLIJK HANDELEN


 

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel