ills Lingerie Sneek-Bussum
Zoeken

20 jaar ills lingerie, borsten op allermooist

ZOVEEL VROUWEN, ZOVEEL BORSTEN. EN DUS OOK ZOVEEL BH’S,IEDER MET HUN EIGEN SPECIFIEKE VORM. IEDER TYPE BH ONDERSTEUNT EN KNELT NIET, DE VERSCHILLEN ZITTEN HEM VOORAL IN HOE JE BORSTEN UITKOMEN ONDER KLEDING.
 

Klassiek

Het meest populair is nog steeds het klassieke model. Deze bh past bij elke gelegenheid en is geschikt voor alle cupmaten. Over het algemeen bevat de klassieke bh beugels voor goede ondersteuning van de borsten.
 

T-shirt

Doordat de T-shirt bh geen naden heeft, zie je de bh niet zitten onder T-shirts of strakke kleding. De bh is verkrijgbaar in alle cupmaten en in verschillende vormen. Meestal wordt geadviseerd de bh in huidskleur te kopen, die schijnt namelijk niet door je kleding heen.
 

Voorgevormd

De voorgevormde bh heeft stevige cups en geeft daardoor vorm aan de borsten. Voorgevormde bh’s worden uitgevoerd in verschillende soorten stoffen, zoals spacer of tempur.
 

Push-up of maximizer

De naam zegt het al: een push-up bh duwt de borsten omhoog door een extra vulling onderin de cups. Deze zorgt ervoor dat de borsten omhoog worden geduwd. Groter lijkende borsten en een sexy decolleté zijn het resultaat. De push-up bh is ideaal voor vrouwen met een kleinere cupmaat.
 

Minimiser

Voor vrouwen die grotere borsten hebben is er de zogenaamde ‘minimiser’, Deze bh zorgt ervoor dat je borsten kleiner lijken, zonder dat hij knelt.
 

Plunge

De letterlijke vertaling van het woord plunge is ‘duiken’. Een plunge bh is zeer geschikt voor vrouwen met een grotere cupmaat. Het geeft een mooi decolleté en een sensuele look op een natuurlijke manier. Deze shape is perfect voor onder laag uitgesneden tops.
 

Balconette

Een balconette bh zorgt voor een mooie, open halslijn. De bandjes van deze bh’s zijn wijder geplaatst, waardoor je ze minder snel ziet onder kleding. Een balconette bh maakt de cup net iets mooier en voller; ze zijn er voor alle vormen borsten.
 

Strapless

Voor in de zomer onder een strapless top of jurkje: de strapless bh. Zonder bandjes en dus geen witte strepen van het zonnen. Strapless geeft net zoveel ondersteuning als een bh mét bandjes.
 Sport

Een sportbeha is gemaakt van een soepele stof die makkelijk meebeweegt tijdens het sporten. De bh is zo ontworpen dat de borsten zo min mogelijk bewegen en goed op hun plek blijven. Doordat de cups van niet elastische stof zijn blokt deze de beweging van de borst. Sportbh’s bevatten meestal geen beugels. Extra stof zorgt voor extra ondersteuning.
 

Longline

Een trend uit de jaren ’50 die weer helemaal terug is: de longline. De langere band onderaan de cups wordt vaak verlengt met kant. De lengte van de longline bh varieert van op de ribben tot net boven de navel.
 

Plakken

De naam zegt het al: de plak bh plak je op de borsten. Deze bh duwt de borsten bij elkaar, waardoor ze iets worden gelift. Perfect voor onder een jurk of top met blote rug of schouders.

 

Tips en Trucs, verleng de levensduur van je lingerie.

 

TIP 1

Draag een bh niet langer dan twee dagen en was hem dan. Je huid heeft van nature een vettig laagje, wat tijdens het dragen op het elastiek gaat zitten. Schoon elastiek blijft langer elastisch en geeft dus langer steun. Het elastiek herstelt in de was. Door een bh niet langer dan twee dagen te dragen, kun je de levensduur aanmerkelijk verlengen
 

TIP 2

De waarde van een bh is heel belangrijk. Hij geeft je steun en bewegingsvrijheid, maakt je silhouet zoveel mooier en doet iets met je eigenwaarde. Goede lingerie maakt je kleding en je lijf zoveel mooier. Iedere vrouw weet en snapt dat het elke keer weer een behoorlijke stap is, die je over de drempel van de lingeriewinkel zet. En toch: het levert je zoveel op. Gun jezelf dat. Wij helpen je graag op weg.
 

TIP 3

Veel vrouwen denken dat voorgevormde bh’s steviger zijn. Dat is een fabeltje. Net als dat veel vrouwen denken dat beugelloze bh’s slapper zijn dan die mét een beugel. Het is de elasticiteit in de cup die bepaald of de bh stevig is of niet: veel elasticiteit in de cup geeft weinig steun en vorm aan de borst. Deze bh’s passen wel erg gemakkelijk, maar geven weinig ondersteuning. Deze soorten zal het team van ills niet snel adviseren.
 

Meer tips en trucs of vragen?

Stel je vragen ook gerust aan de ervaren verkoopsters uit het team van ills Lingerie in de winkel, via de website of op Facebook. De webshop heeft een handige extra functie: je kunt je bestelling thuis óf in de winkel laten bezorgen. Dan krijg je ook nog eens een goed advies bij je bestelling.

 

Lees ook 

20 JAAR ILLS LINGERIE, SUPERTROTS!

20 JAAR ILLS LINGERIE, MOET GEWOON ECHT GOED

20 JAAR ILLS LINGERIE, KWALITEIT IS MEER WAARD

20 JAAR ILLS LINGERIE, TIPS VOOR FEESTOUTFIT

20 JAAR ILLS LINGERIE, BEENMODE

20 JAAR ILLS LINGERIE, MANNENONDERGOED

20 JAAR ILLS LINGERIE, BORSTEN OP ALLERMOOIST

20 JAAR ILLS LINGERIE, EERLIJK HANDELEN

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel