ills Lingerie Sneek-Bussum
Zoeken

20 jaar ills lingerie, beenmode

IN ZOWEL DE WINKEL IN SNEEK ALS DIE IN BUSSUM HEEFT ER EEN BELANGRIJKE WIJZIGING PLAATSGEVONDEN. IN SNEEK IS DE ‘SOKKENWINKEL’ DIE ELDERS IN DE STAD GEVESTIGD WAS BIJ ILLS LINGERIE IS INGETROKKEN. VOOR BUSSUM GELDT, DAT HET MANNENONDERGOED TERUG IS VAN WEG GEWEEST.

Een goede panty zorgt net als goede lingerie ervoor dat de basis helemaal in orde is. Alle bovenkleding zal dan goed vallen en jouw specifieke vormen goed uit laten komen.

Een leuke sok maakt een outfit vervolgens helemaal af. Panty’s Het is één van de moeilijkste onderdelen van een outfit van de vrouw: de panty. Het aanbod is zo groot dat veel vrouwen door de bomen het bos niet meer zien.
 

Stel jezelf voor een goede panty daarom een aantal vragen.

  1. Wil je het been zien of liever niet?
  2. Wil je glans of wil je mat?
  3. Past een uni-panty beter bij je outfit of juist één met een motief?
De antwoorden op deze vragen zijn allemaal persoonlijke voorkeuren. Wanneer je deze drie vragen voordat je gaat shoppen voor jezelf beantwoord, kom je goed voorbereid naar de winkel en kun je specifi eker zoeken naar het juiste model.
 

Twijfel je teveel?

Neem de outfit waar je een panty bij zoekt gewoon mee naar ills. De verkoopsters, die met de inventaris zijn meeverhuist naar het pand van ills, staan klaar met een passend advies.
 

Extraatje

Daarnaast zijn er ook panty's met wat extra’s. Panty's die de billen en benen een beetje massage geven bijvoorbeeld, je billen liften of je buik platter maken. Falke heeft nu een panty die echt zwart is: de ‘perfect black’. Dit merk heeft bovendien hard gewerkt aan de perfecte pasvorm van sokken voor zowel dames als heren.

Sokken van Falke zijn onder mannen immens populair. Oroblu biedt in haar panty’s goede broekjes met een billenlift. Zij hebben ook hele leuke netsokjes en heel veel verschillende sokken met een kek printje.
 

Handschoentjes

Iedere vrouw kent het: je koopt een goede panty en daar trek je direct de eerste keer dat je hem aan wil trekken een ladder of een gaatje in. ills Lingerie heeft speciale handschoentjes, die de levensduur van je panty aanmerkelijk verlengen. Voor 3,95 euro reduceer je het risico op ladders aanmerkelijk, doordat je nagels en eventuele oneffenheden aan je vingers beschermd zijn.

 

Lees ook 

20 JAAR ILLS LINGERIE, SUPERTROTS!

20 JAAR ILLS LINGERIE, MOET GEWOON ECHT GOED

20 JAAR ILLS LINGERIE, KWALITEIT IS MEER WAARD

20 JAAR ILLS LINGERIE, TIPS VOOR FEESTOUTFIT

20 JAAR ILLS LINGERIE, BEENMODE

20 JAAR ILLS LINGERIE, MANNENONDERGOED

20 JAAR ILLS LINGERIE, BORSTEN OP ALLERMOOIST

20 JAAR ILLS LINGERIE, EERLIJK HANDELEN

Online gemak met service van de winkel

Reserveer en kom passen

Niet goed geld terug

Gratis afhalen in de winkel